Výskyt nebezpečných výrobkov na vnútornom trhu podľa kategórií - Košútová, Tatiana, 1962-
Problematika bezpečnosti výrobkov na vnútornom trhu. Výskyt nebezpečných výrobkov na trhu podľa kategórií, ktoré zachytáva systém rýchlej výmeny informácií pre priemyselné výrobky - Rapex.