Účtovné oceňovanie obligácií s pohyblivým výnosom držaných do splatnosti - Nagy, Ladislav
Oceňovanie a účtovanie obligácií s pohyblivým výnosom. Obligácie obstarané za účelom ich držať až do splatnosti sa podľa IFRS/IAS ako aj podľa slovenských predpisov účtovania oceňujú pomocou aplikácie modelu amortizovanej hodnoty.