Aktuálne zmeny v zákone o účtovníctve - Šikulová, Andrea
Zákonom č. 352/2013 Z. z. zo 17. októbra 2013 bol novelizovaný zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. Zmeny nadobúdajú účinnosť 1. januára 2014.