Spotreba a spotrebné výdavky domácností dôchodcov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Demografické indikátory starnutia populácie a analýza spotrebných výdavkov domácností dôchodcov v SR za obdobie rokov 2007 až 2011. Tendencie v spotrebných výdavkoch domácností dôchodcov a identifikovanie zmien v štruktúre spotreby seniorov.