Doprava - procesné riadenie - technológie - štatistika - kvalita - Polačko, Vladimír
Existencia vzťahov medzi slovami: doprava, procesné riadenie, technológie, štatistika, kvalita bola, aj napriek neuvedeniu všetkých možných problémov komplexného vzťahu, objasnená. Pre objasnenie komplexného vzťahu medzi pojmami, bolo potrebné objasnenie aj ich významovo vzájomne prepojené vnímanie.