Inovácie v oblasti vzdelávania - Ponecová, Gabriela
V príspevku autorka poukazuje na niektoré myšlienky z oblasti riešenia problémov vysokých škôl, ako aj na niektoré metódy uplatniteľné pri vyučovaní na vysokej škole. Metódy modernej výučby a ich uplatnenie vo vysokoškolskom spôsobe výučby. Požiadavky na dobrú prípadovú štúdiu.