Ekonomické krízy a ich porovnanie - Badura, Peter, 1978-
Akciové indexy a krízy. Porovnanie štyroch najväčších kríz, merané indexmi Standard & Poor’s. Porovnanie začína veľkou hospodárskou krízou z roku 1929, následne zahŕňa ropnú krízu z roku 1973, technologickú bublinu z prelomu tisícročí a končí súčasnou hospodárskou krízou. Hĺbka ekonomických kríz. Trvanie ekonomických kríz.