Identifikácia potrieb vzdelávania zamestnancov verejnej správy - Olexová, Cecília, 1976-
Zhodnotenie a identifikácia potrieb vzdelávania zamestnancov Úradu Košického samosprávneho kraja, ako prvej fázy procesu vzdelávania.