Kríza v podnikovej sfére a manažment podnikov - Barátová, Veronika
Prejavy krízy vo výrobných odvetviach Slovenskej republiky. Vývoj vybraných ukazovateľov národného hospodárstva SR (2005-2012). Index tržieb a výkonov priemyselnej produkcie vybraných odborov. Prehľad hlavných dopadov krízy na podniky vo výskumnom súbore. Formy riešenia krízových situácií.