Nové výzvy v oblasti marketingu služieb, vyplývajúce z vedecko-technického pokroku v oblasti informačno-komunikačných technológií s dôrazom na internet a sociálne médiá - Olexová, Romana, 1987-
Aktuálne výzvy a trendy v oblasti služieb, marketingovej komunikácie a formovania ponuky služieb v kontexte rozvoja informačno-komunikačných technológií a nových komunikačných platforiem.