Konkurencieschopnosť cestovného ruchu Slovenska - Pachingerová, Mária
Ťažiskové oblasti slovenského cestovného ruchu a turistiky. Podpora komplexných investičných projektov pre turistické centrá a regióny s potenciálom pre rozvoj cestovného ruchu v smere zvyšovania ich konkurencieschopnosti v európskom priestore.