Individuálna účtovná závierka v štátnej správe a samospráve - Majorová, Miriam
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Legislatívny rámec účtovnej závierky, proces jej zostavovania a pravidlá odsúhlasovania v oblasti transferov.