Súčasný stav malého a stredného podnikania v SR - Bukovová, Sylvia, 1959-
Vymedzenie znakov malého a stredného podnikania. Mikropodnik, malý podnik a stredný podnik. Súčasný stav malého a stredného podnikania v SR. Sociálne a ekonomické prínosy MSP.