Systém hodnotenia zamestnancov - Capáková, Lucia
Systém hodnotenia zamestnancov vo firme PSL, a. s. Hodnotenie odbornosti, dosahovaných cieľov, vzťahu k práci, kooperatívneho správania sa zamestnancov. Výkonové stupne zamestnancov. Prieskum systému hodnotenia zamestnancov vo firme PSL, a. s.