Vybrané otázky založenia a rozvoja malých pivovarov v Čechách a na Slovensku - Strižencová, Michaela
Historický vývoj a súčasný stav malých pivovarov v Čechách a na Slovensku. Legislatíva. Klasifikácia malých pivovarov, ich výhody a nevýhody. Postup pri založení malého pivovaru, finančné náklady.