Dynamické postupy v procesoch rozpočtovania - Šagátová, Slavka, 1975-
Strnulosť tradičných rozpočtov a zavádzanie dynamických prvkov rozpočtových systémov. Variantný rozpočet - jeho koncepcia a význam. Kĺzavé rozpočty, implementácia kĺzavého rozpočtovania.