Dopad projektov verejno-súkromného partnerstva (PPP ) na rozpočtové pravidlá Slovenskej republiky - Vačoková, Lenka, 1983-
Pravidlá rozpočtového hospodárenia vyplývajúce zo zákona č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a zákona č . 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vo vzťahu k realizácii PPP projektov.