Využívanie rozličných prístupov pri obstaraní aplikačného softvéru na Slovensku - Černý, Matej, 1982-
Súčasný stav riešenej problematiky v oblasti prístupov k obstaraniu aplikačného softvéru. Výsledky prieskumu orientovaného na zistenie aktuálneho postupu organizácií pôsobiacich na Slovensku v rôznych odvetviach a veľkosti, v oblasti spôsobu obstarania aplikačného softvéru.