Podniky i ľudstvo (ako spoločenstvá) vyžadujú logistické ekologické riešenia - Dupaľ, Andrej
Logistika a environmentálna politika v podmienkach globalizácie. Alternatívna logistika a iné novšie prístupy v skúmanej oblasti. Procesný manažment a environmentálne orientovaná logistika.