Konanie o námietkach podľa zákona o verejnom obstarávaní - Veterníková, Mária, 1964-
Nová právna úprava konania o námietkach, ktorú priniesla malá novela zákona o verejnom obstarávaní v spojení s veľkou novelou. Právne prostriedky, prostredníctvom ktorých môžu byť dôsledky možného pochybenia odstránené.