Rozhodovanie o obnove dlhodobého majetku v distribúcii elektriny - Frič, Oto
Asset management ako koncept riadenia dlhodobých aktív. Komponenty Asset managementu. Ciele Asset managementu. Informácie potrebné pre rozhodovanie v odvetví energetiky.