Reforma marketingového riadenia v kontexte udržateľného rozvoja ekonomiky - Žák, Štefan, 1971-
Nový pohľad na marketing a jeho spoločensko-ekonomickú a celkovú prosperitu organizácie. Udržateľnosť marketingového riadenia s ohľadom na výsledky komparačnej analýzy chronologického vývoja prístupov od minulosti až po súčasnosť.