Ochota investovania do inovácií logistických procesov v slovenských podnikoch v súčasnosti - Gallik, Michal, 1986-
Inovácie produktu, procesu, marketingové a organizačné. Inovácie v logistike. Inovácie v skladových procesoch na Slovensku.