Rovnovážne stratégie v dvojstupňovom dodávateľskom reťazci - Pekár, Juraj, 1972-
Analýza dodávateľského reťazca, v ktorom na jeho začiatku uvažujeme s viacerými výrobcami s ponukou jedného navzájom substituovateľného výrobku. Rovnováha lineárnych ponukových, resp. dopytových funkcií na oboch stupňoch dodávateľského reťazca.