Zber odpadu - modelový prístup na báze okružných úloh - Babej, Andrej
Problematika a vybudovania komplexného systému nakladania s odpadom, ktorý zohľadní všetky aspekty zabezpečujúce ochranu životného prostredia. Jedným zo základných bodov stratégie ochrany životného prostredia je materiálové zhodnotenie odpadov v čo najväčšej miere.