Reporting skupiny podnikov - Harumová, Anna, 1955-
Teoretické východiská zostavenia konsolidovanej účtovnej závierky. Základné východiská konsolidácie účtovnej závierky. Moment prvej konsolidácie kapitálu. Oceňovanie pri podnikových kombináciách. Metódy konsolidácie. Postup zostavenia konsolidovanej účtovnej závierky.