Kľúčové determinanty vplývajúce na spotrebu domácností v Slovenskej republike v kontexte súčasnej krízy - Psárska, Marianna
Charakteristika súčasnej situácie v spotrebe domácností na Slovensku. Kľúčové determinanty vplývajúce na spotrebu domácností. Príjem ako primárny determinant spotreby. Rozdeľovanie a znovurozdeľovanie dôchodkov ako sekundárny determinant spotreby.