Kreatívna spoločnosť - prístupy k jej kvantifikácii v Slovenskej republike - Antalová, Mária, 1952-
Pojem kreatívna spoločnosť. Prístupy ku kvantifikácii kreatívnej spoločnosti v USA. Dimenzie Euro-creativity indexu. Meranie kreativity na Slovensku. Index ľudského kapitálu. Konštrukcia indexu vedeckého talentu. Index inovácií.