Analýza nezamestnanosti a jej makroekonomických dopadov - König, Brian, 1983-
Analýza nezamestnanosti v SR založenej na ekonometrickom prístupe ECM. Ako kľúčové determinanty vývoja zamestnanosti sú použité endogénne stanovená reálna mzda vyjadrená ako podiel nominálnej mzdy a indexu cien priemyselných výrobcov a reálny HDP.