Parametre produkčnej funkcie ekonomiky - Lukáčik, Martin, 1974-
Produkčné funkcie predstavujú základné funkcie používané nielen v mikroekonomických ale najmä v makroekonomických modeloch. Dvojfaktorové produkčné funkcie, v ktorých vstupmi sú kapitál a práca. Modely vychádzajúce z mikroekonomických východísk, priamo alebo dekompozíciou rastu, zaujímavé pre každého analytika.