β - konvergencia v krajinách Európskej únie - Lukáčiková, Adriana, 1971-
Prístup ku konvergencii aplikovaný v kontexte Európskej únie, pričom je porovnávané obdobie, ktoré zahŕňalo krízu a obdobie, do ktorého posledná kríza zahrnutá nebola.