Národohospodársky význam automobilového priemyslu v Slovenskej republike - Lábaj, Martin, 1982-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala 27. novembra 2013 v Bratislave.