Stratégia financovania neziskových organizácií - Vasilenková, Diana
Typológia stratégií financovania NNO. Základne modely stratégie financovania: stratégia určenia ceny zo ziskového sektora, stratégia znižovania nákladov, stratégia hlavného donátora, stratégia viaczdrojového financovania.