Optimálna lokalizácia zberných miest v Bratislavskom kraji pri stanovenej maximálnej vzdialenosti - Mieresová, Lucia
Problematika zberu a zvýšenia využívania recyklácie odpadov. Model zatraktívnenia možnosti zberu aplikovaný na Bratislavský kraj, úlohou ktorého je umiestnenie minimálneho počtu zberných miest pri danej maximálnej vzdialenosti.