Rast verejného dlhu negatívne ovplyvňuje podnikateľské prostredie - Jánošová, Veronika, 1953-
Vývoj verejného dlhu Slovenskej republiky (1995-2013). Dlh krajín EÚ v pomere k HDP. Vládne opatrenia na zníženie dlhu. Zahraničné investície. Konkurencieschopnosť Slovenska. Nezamestnanosť v SR.