Trendy daňovej politiky štátu s ohľadom na daňovú správu a kontrolu - Vavrová, Katarína, 1960-
Ciele daňovej politiky. Nástroje daňovej politiky. Daňová správa a kontrola. Daňové a colné úrady na území Slovenska. Plnenie daňových príjmov štátneho rozpočtu k 31.12.2012. Významné zmeny daňovej legislatívy v ostatnom období.