Bonitné a bankrotné modely hodnotenia výkonnosti podniku - Jauschová, Zuzana
Hodnotenie finančnej situácie podniku. Bonitné modely. Index bonity. Bankrotné modely. Tafflerov index. Altmanovo Z-skóre. CH-index. Bonitno-bankrotné modely.