Prieskum využívania fondov EÚ v malých a stredných podnikoch - Kalusová, Lenka, 1987-
Regionálna politika Európskej únie. Tri základné ciele regionálnej politiky EÚ. Čerpanie fondov EÚ v rokoch 2007-2013 v SR. Prieskum využívania eurofondov v malých a stredných podnikoch v SR.