Vizualizácia podnikateľského modelu - Zagoršek, Branislav, 1984-
Príspevok identifikuje a opisuje možnosti zobrazenia podnikateľského modelu a inovácie podnikateľského modelu. Prvá časť práce je venovaná podnikateľským modelom samotným, inováciám podnikateľského modelu a evolúcii inovácií. V druhej časti sú opísané možnosti vizualizácie podnikateľského modelu a vizualizácia inovácie podnikateľského modelu.