Rozhodovanie obchodníkov medzi privátnou značkou a značkou výrobcu - Hrnčiarová Turčiaková, Anna
Základné aspekty rozhodovania sa obchodníkov medzi privátnymi značkami a ich permanentnými substitútmi, ktorými sú produkty predávané pod značkou výrobcu.