Implementácia SaaS ERP riešenia - analýza vybraných otázok - Kokles, Mojmír
Cloud computing a jeho súčasné postavenie v hospodárskej praxi. ERP (Enterprise Resource Planning) systémy. Prehľad On-premise (ERP) vs. SaaS (ERP) implementácií vo vybraných hospodárskych oblastiach. Komparácia príležitostí a rizík, ktoré sú spojené s implementáciou SaaS ERP riešenia.