Priemysel a nová priemyselná politika - Vidová, Jarmila, 1967-
Vývoj ekonomických ukazovateľov v SR. Zamestnanosť a jej vývoj v SR. Priemysel a priemyselná politika Európskej únie. Vývoj priemyselnej výroby v EÚ. Úroveň konkurencieschopnosti priemyselných odvetví 2012.