Príspevok k problematike postavenia Bitcoinu - Horvát, Ján
Aktuálna problematika virtuálnych platidiel v kontexte s konzervatívnymi menami, so zameraním sa na bitcoin a perspektívy tohto platidla do budúcnosti.