Iniciatíva SEMAT - Bandurič, Igor, 1980-
Softvérové inžinierstvo a iniciatíva SEMAT ako teoretický základ softvérového inžinierstva, cielený pre akademickú sféru, ale aj prax. Východiská a spôsoby aplikácie SEMAT (Software engineering method and theory).