Simulácia distribuovaných informačných systémov - Jurík, Pavol, 1987-
Počítačová simulácia-efektívny nástroj na analýzu konfigurácie sieťových komponentov v počítačových sieťach. Využitá aj pri simulácii distribuovaných informačných systémov, a to jednak vo fáze návrhu týchto systémov, ako aj vo fáze ich prevádzky a údržby. Možnosti využitia počítačových simulácií v podnikových distribuovaných systémoch. Objasnenie rozdielu medzi sieťovým simulátorom a sieťovým emulátorom.