Elektronické publikovanie - Kršjak, Miroslav
Skúsenosi s pilotným projektom obsahujúcim samovydanie a distribúciu skrípt pre potreby výučby. Snahou čnánku je úšetroť čas mladým vedeckým pracovníkom a ukázať alternatívu ku vydaniu diela cez klasické vydavateľstvá.