Problémy určovania daňovej rezidencie daňovníkov v SR - Lénártová, Gizela
Teoretické východiská určovania daňovej rezidencie. Definícia rezidenta. Určovanie rezidencie daňovníkov - fyzických osôb v Slovenskej republike. Problémy dvojitej daňovej rezidencie. Určovanie daňovej rezidencie fyzických osôb podľa medzinárodných zmlúv platných pre SR. Určovanie daňovej rezidencie - VOS a EZHZ. Určovanie rezidencie inej ako fyzickej osoby v SR. Zmena daňovej rezidencie.