[Humanizácia ekonomiky a makroekonomické procesy v 21. storočí] - Staněk, Peter
Recenzia na monografiu sa zaoberá procesmi globalizácie, novým postavením národných ekonomík, polarizácie bohatstva a chudoby a technickými zmenami.