Účtovná závierka obcí v procese harmonizácie účtovníctva na Slovensku - Kovalčíková, Antónia
Účtovníctvo obcí ako špecifických subjektov verejnej správy a jeho vývojové etapy. Výsledky analýz účtovných závierok obcí za roky 2003-2007 a od 2008 doteraz. Analýza a formulácia základných zmien účtovnej závierky obcí v procese harmonizácie účtovníctva na Slovensku s medzinárodnými účtovnými štandardami IPSAS.