Návrh medzinárodného audítorského štandardu ISA 701 - oznámenie kľúčových audítorských záležitostí v správe nezávislého audítora - Kršíková, Veronika, 1986-
Rastúca potreba zabezpečenia transparentnosti a porovnateľnosti účtovných závierok. Rada IAASB pristúpila k procesom revízie a novelizácie štandardov IAASB prestavujúcich profesionálne štandardy usmerňujúce prácu audítora pri audite finančných výkazov. Účelom je dosiahnutie zrozumiteľnosti audítorských štandardov a zjednotenie výkonu audítorskej činnosti vo všetkých jurisdikciách sveta. Pozornosť upriamená na návrh nového audítorského štandardu ISA 701